Една от основните цели на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие)

...
Една от основните цели на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие)
Коментари Харесай

Йонко Ненчев: Партия МИР предлага равномерно развитие на всички райони в България

Една от главните цели на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) е равномерното развиване на всички региони в България посредством финансова децентрализация. Това сподели лидерът на листата за народни представители на партия МИР за София област инж. Йонко Ненчев. Той е на 35 години, инженер в „ Сенсата Технолоджис България “, общински консултант от партия МИР в община Ботевград и ръководител на локалната структурата на партията.

„ Чрез финансовата децентрализация в общините ще остават повече средства от една страна и ще станат самостоятелни от централната власт въпреки това. Това на процедура ще подтиква локалната власт да притегля повече вложения, тъй като по-голяма част от средствата ще остават в общината и по този начин локалното самоуправление ще има механизма независимо да взема решение къде предпочитано да ги насочва – дали в опазване на здравето, дали в обучение, дали за инфраструктура или в някоя друга сфера. По този метод всички региони в страната ще могат да се развиват отмерено “, съобщи лидерът на листата на партия МИР за София област инж. Йонко Ненчев.

Той сподели още, че листата на партия МИР за София област съчетава доста добре силата, младостта, опита, експертността и професионализма.

„ В листа на партия МИР в София област има представители на всички сфери от обществено-икономическия живот в страната, това са инженери, лекари, икономисти, финансисти, дипломати, учители, мениджъри, представители на дребния, междинния и фамилния бизнес. Тази цялост от специалисти, експерти, от млади и по-опитни хора, ме кара да усещам, че е пристигнало в действителност време за смяна в България. Нашите цели и упоритости са да създадем общество, в което да има нови правила, морал, нравственос и всеки прави това, което най-добре може “, зави съобщи лидерът на листата на партия МИР за София област инж. Йонко Ненчев.

Той акцентира, че зад партия МИР стои голям експертен капацитет и че не инцидентно я назовават партията на новото потомство и морал в българската политика.

„ Моята цел и упоритост е да надградим постигнатото по време на локалните избори и с нашия морал, разпоредителност и родолюбие да успеем да оправдаем доверието, което ни гласоподаваха ботевградчани. Политиката за нас от партия МИР не е самоцел, а средство за решаването на действителните и ежедневните проблеми на българските жители. Всички ние живеем тук в България и желаеме нашите градове и нашата татковина да бъдат едно положително място за живеене за нас и за нашите деца. Убеден съм, че ще успеем, тъй като не съм самичък, зад мен е целият екип на партия МИР на локално и на централно равнище, а зад всички нас са хилядите български жители, който желаят смяната “, съобщи още инж. Йонко Ненчев. 

Председателят на партия МИР Симеон Славчев благодари от своя страна на екипа на МИР в Ботевград за това, че с ежедневните си дейности потвърждава, че в България може да има смяна. „ Ботевград освен е извънреден град с обичаи, само че той е град с доста благоприятни условия и капацитет за вложения, произвеждане и туризъм. От Ботевград потегли смяната в България и връщане обратно няма. Убеден съм, че с общи старания ще успеем да променим България, по този начин както променихме Ботевград. Целта на партия МИР е да успеем да наложим и мултиплицираме сполучливия модел на ръководство в Ботевград в цялата страна. Ботевград е образецът и моделът, по който ще създадем смяната и във всеки различен български град и община. Ботевград е моделът, по който ще създадем смяната в България “, съобщи водачът на партия  ръководителят МИР Симеон Славчев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР