Една от основните причини за повишеното внимание на Запада към

...
Една от основните причини за повишеното внимание на Запада към
Коментари Харесай

Какво се случва с руските ядрени оръжия?: Западът нервничи заради метежа в Русия

Една от главните аргументи за нарасналото внимание на Запада към обстановката с случая с Вагнер и пропагандното напомпване от международните медии на тезата „ слабата Русия се пука по шевовете ” е, че страната ни има нуклеарно оръжие.

Същността на страховете на Запада е елементарна - точно съветското нуклеарно оръжие може да го унищожи за една нощ и изцяло.

Ето какво приказва през днешния ден ръководителят на дипломацията на Европейски Съюз Жозеп Борел по тази тематика:

„ Разбира се, не е добре да виждаме нуклеарната мощ Русия да се потапя в политическа неустойчивост ".

И добави сакраментално:

„ По-важно от всеки път е да продължим да поддържаме Украйна, тъй като случилото се този уикенд демонстрира, че войната против Украйна унищожава съветската мощност и визира нейната политическа система. “

За тези „ положителни “ цели Съветът по външни работи на Европейски Съюз утвърди ново нарастване на военната поддръжка за Украйна в размер на 3,5 милиарда евро от Европейския фонд за мир.

Не би трябвало да забравяме, че всяка вътрешна неустойчивост в Русия ще бъде употребена от Запада като опрощение за приемане на надзор над нашите нуклеарни оръжия - основен фактор за нашия суверенитет.

Трябва да се означи, че по време на рецесията от 23-24 юни нямаше даже намек за загуба на надзор върху съветския нуклеарен боеприпас.

В тази връзка беше преминат стрес пробата на държавния уред на Руската федерация. Основните аргументи за рецесията обаче не са изчезнали. Това значи, че ограниченията за възстановяване на цялата държавна система, в това число силовия блок, са належащи.

Е, врагът, както постоянно, ще изчака да създадем неточност, с цел да се възползва незабавно от обстановката в своя изгода. Нашата задача е да не му даваме подобен късмет.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР