Една от неизборимите дъщери на политолога Андрей Райчев и Виза

...
Една от неизборимите дъщери на политолога Андрей Райчев и Виза
Коментари Харесай

Ружа Райчева се обиди, псували я, че се снима с Петърчо Волгин

Една от неизборимите дъщери на политолога Андрей Райчев и Виза Недялкова - упоритостта Ружа, се оплака в обществените мрежи от градската десница.

Ето по какъв начин момата прикани за по-позитивна предизборна акция:

Демократична България и Политическа партия плюят повече по Радев, в сравнение с по Борисов. Щели да махат служебните кабинети, щели да вземат властта на Радев... щели да водят " положителна акция " - грънци. Насъскването на хората фактически активизира гласовете, само че води до още по-голямо публично разделяне, в което се корени основата на политическата рецесия.

Техните последователи са повече от удовлетворени да изливат злобата си по така наречен " мръсните комунисти ". Зелен чорап + каскет = тиква и така нататък

Вчера следващият човек, държал се обикновено и след това полудял, ми написа под фотографията с Волгин гнусно словоизлияние за " мръсните, мързеливи комунисти, които са лика аналогия ". И това е младо момче - нито той, нито аз сме видяли комунизма, само че ето на.

До това води политиката на зачеркването и черно-бялото. До това води образованието на гласоподавателите да ненавиждат, да жигосват и плюят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР