Една от най-популярните спортни двойки в Русия се разпадна. Сега

...
Една от най-популярните спортни двойки в Русия се разпадна. Сега
Коментари Харесай

Олимпийски шампиони признаха за скандален развод

Една от най-популярните спортни двойки в Русия се разпадна. Сега двукратната олимпийска и осемкратна международна шампионка на сабя София Великая не дава на Алексей Мишин да вижда двете им деца, а той я заплашва със съд, в случай че не промени решението си.

Златният медалист в кат. до 84 кг на класическата битка от Атина 2004 хвърли цялата виновност върху някогашната си половинка. Двамата се срещнаха по време тв шоуто " Жестоки игри " и се ожениха през 2012 година Имат наследник Олег, към този момент на 8 година, и дъщеричка Зоя (4).

" Вече няма никакво семейство. Всичко свърши ", издаде 42-годишният Мишин, а по отношение на 6 година по-младата София посочи: " На разнообразни мероприятия и конференции ме питат по какъв начин са децата, поддържам ли брачната половинка си и продължава ли тя кариерата си. Тъй като ми омръзна да си изобретявам, е време да внеса изясненост. София Великая не ми е жена. Разделихме се. И апелирам публицистите повече да не пишат, че сме двойка ".

Препъни камък в връзките им се трансформирала звездната болест на хубавицата, която се отдалечила от фамилията и приятелите си около триумфите и наградите. " Не съм очаквал, че това ще стане тъкмо с моята жена, само че в действителност тя към този момент не заслужава да ми е такава. Тъкмо стопирах със спорта, когато се появи дъщеричката ни и главно аз се грижех за нея, а чувах мнения от хората по какъв начин не оказвам помощ, не давам пари и дори удрям брачната половинка си. Опитвах ли се да спася брака ни? Много пъти, поради децата, те доста страдат от нашия раздор. Звездоманията не прости на никого ", заключи Алексей.

Заедно с някогашния си мъж София мина през най-големите драми в живота си – олимпийските. На цели три следващи олимпиади тя загуби самостоятелните финали на сабя. В Лондон 2012 падна от Ким Джи Йон (Кор), в Рио де Жанейро отстъпи на сънародничката си Яна Егорян, а в Токио предишното лято беше спряна от друга рускиня, 12 година по-малката от нея София Позднякова.

Въпреки проблемите сред тях, Мишин застана зад Великая: " Сблъскаха се опитът и младостта. Както и преди 5 години в Рио, за София всичко се стече доста трагично и тя отново стана втора. Много обидно. Като състезател си представям какво изпитва, макар че се усмихва. Направеното от нея обаче е героизъм – добра се до край, където се бори до последно. Животът не свършва тук – може би в нещо друго ще й провърви в живота ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР