Една от най-паметните носителки на титлата Мис България -Ивайла Бакалова,

...
Една от най-паметните носителки на титлата Мис България -Ивайла Бакалова,
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова е родила тайно в Дубай

Една от най-паметните носителки на купата Мис България -Ивайла Бакалова, е станала майка за повторно в безспорна загадка.

Бременността на 41-годишната Ивайла Бакалова е минала в цялостна поверителност и даже не е загатвала за нея в обществените мрежи. Въпреки, че тя постоянно разгласява фотоси в Инстаграм профила си, там не се вижда да има издайническо коремче. Но от обкръжението ѝ са безапелационни, че тя е станала майка за повторно преди броени месеци.

Тайното майчинство на Бакалова се случва много надалеч от рамките на родината ѝ. Миската живее в Дубай, точно там е родила второто си дете - наследник. Наскоро тя е видяна от българи в Емирейтс мол да се разхожда с мрачно синя бебешка количка. Това удостоверило новината, която все още хубавицата не разкрива, написа " Хотнюз ".

Запознати описват, че Бакалова е забременяла след инвитро процедури. С половинката ѝ Веселин Денков, по-известен като Весо Брадата доста желали да си имат свое дете. Ивайла има пораснала щерка на 19-години - Рая. Тя е от краткотрайния ѝ разказ с Румен Гайтански-Вълка. От своя страна предприемачът нямаше кръвен правоприемник, а доведена щерка от първия брак на екс-съпругата си Виктория.

От години Ивайла Бакалова заобикаля светския искра и това най-вероятно е повода да не разкрива огромната вест, че е станала майка. Рожбата ѝ е към този момент на към четири месеца, само че щастливата майка по този начин и не дава звук на насладата си.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР