Една от най-обсъжданите двойки в България през последните седмици, победителят

...
Една от най-обсъжданите двойки в България през последните седмици, победителят
Коментари Харесай

Елица от Игри на волята се издаде: Ето го доказателството, че с Алекса планират сватба

Една от най-обсъжданите двойки в България през последните седмици, спечелилият в " Игри на волята " сезон 4, Алекса и обичаната му Елица, стягат женитба. След като набраха известност към общото им присъединяване в шоуто, влюбените гълъбчета не стопират да разгласяват сладки фрагменти в мрежата и да подчертават върху връзката си. 

И в случай че до този миг не бяха безапелационни по кое време тъкмо ще бъдете сватбата им и въобще възнамеряват ли я, само се знаеше, че имат предпочитание да минат под венчило, то през днешния ден научихме, че Елица се е захванала с тежката организация на огромния ден. 
                             

Алекса само показа след финала на шоуто, че двамата доста желаят да си закупят жилище в София, с цел да имат добър старт като семейство. Също по този начин загатна, че Елица ще харчи 100-те хиляди лв., които завоюва от " Игри на волята ", само че може би част от тях ще отидат точно в инвестицията за жилище или пък за сватбата.

 елица игри на волята

Преди броени минути Елица разгласява стори в Инстаграм, което изцяло я издаде, че двамата са Алекси са почнали да кроят проекти за сватбата. Шампионката по битка е отправила зов към почитателите си да ѝ предлагат сватбени организации в София. Явно огромният ден наближава и двамата са решили да се венчаят в столицата, макар че Алекса е родом от Сърбия, а Елица - от Варна. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР