Една от най-обичаните звездни двойки у нас все още е

...
Една от най-обичаните звездни двойки у нас все още е
Коментари Харесай

Разделени ли: Асен Блатечки и Диляна Попова още делят един покрив?

Една от най-обичаните звездни двойки у нас към момента е неразделна на инат на изказванията, че всичко към този момент е в предишното. Говори се, че Асен Блатечки и Диляна Попова не престават да разделят един покрив. 

Това настояват пред " Галерия " близки до моделката с уточнението, че шерването на едно жилище напълно не значи, че са дружно, а единствено, че съжителстват. 
                         

Самият артист неотдавна призна, че има нова жена до себе си, само че очевидно мистериозната дама няма нищо срещу избраникът ѝ да живее с някогашната си възлюбена, от която има 8-годишен наследник. 
                             

Най-вероятно точно дребният Борил е повода артистът и моделката да се търпят - единствено и единствено детето им да бъде до двамата си родители. Запознати със обстановката обаче означават, че този факт напълно не пречи на Блатечки да прекарва нощите с новата си тръпка.

" Личният ми живот е съвършен. Не съм самичък ", съобщи той пред Петя Дикова. В интернет се появиха фотоси на неприятното момче на родното кино, на които е със мощно модифицирана брюнетка. Блатечки обаче разясни в телевизионното си изявление, че това не е гаджето му. 
                             

Известно е още, че Диляна сега излиза с богатия ресторантьор Лъчезар Захариев, само че в случай че имаме вяра на думите на анонимните източници, очевидно двамата още не са дружно.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР