Една от най-легендарните носителки на титлата Мис България е станала

...
Една от най-легендарните носителки на титлата Мис България е станала
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова роди тайно?

Една от най-легендарните носителки на купата " Мис България " е станала майка за повторно в безспорна загадка, научи HotNews.

Бременността на 41-годишната Ивайла Бакалова е минала в цялостна поверителност и даже не е загатвала за нея в обществените мрежи. Въпреки че тя е дейна в Instagram и постоянно разгласява фотоси в профила си, не се вижда на някои от фрагментите да има издайническо коремче. Но от обкръжението ѝ са безапелационни, че тя е станала майка за повторно преди четири месеци.
                             

Тайното майчинство на Бакалова се случва много надалеч от рамките на родината ни. Миската живее в Дубай, точно там е родила второто си дете - момче. Наскоро тя е видяна от българи в " Емирейтс мол " да се разхожда с мрачно синя бебешка количка, косвено потвърждавайки новината, която все още хубавицата не разкрива.

Запознати описват пред HotNews, че Бакалова е забременяла след инвитро процедури. С половинката ѝ Веселин Денков, по-известен като Весо Брадата, доста желали да си имат свое дете. Припомняме ви, че Ивайла има пораснала щерка на име Рая. Момичето е към този момент на 19 години и е резултат от краткотрайния любовен разказ на Бакалова с Румен Гайтански-Вълка. 
                             

                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР