Една от най-легендарните фигури в българския футбол Христо Бонев коментира

...
Една от най-легендарните фигури в българския футбол Христо Бонев коментира
Коментари Харесай

Зума: Дори не знаех, че има някакво събиране в НДК

Една от най-легендарните фигури в българския футбол Христо Бонев разяснява протичащото се през днешния ден в НДК пред " Блиц ".

" Всички споделяме, че футболът е обществено събитие и би трябвало незабавно да подчертая, че това което става като цяло в страната ни, а и по света - имам предвид войната в Украйна, по нищо не се разграничава от процесите във футбола ни.

Не мога да схвана по какъв начин се стигна до обстановка, в която такива персони като Боби Михайлов и Димитър Бербатов се опълчват до степен, в която страда целият български футбол. Познавам Боби доста добре, бил съм му треньор в националния тим. Познавам и Бербатов, който усъвършенства върха ми по голове за България. Нямам нищо срещу нито единия, нито другия, само че ми е болно, че стигнахме до това разделяне.

Да ви кажа почтено, даже не знаех, че има някакво събиране в НДК. Аз съм надалеч от тези процеси. Не мога да кажа дали изобщо е допустимо да се провежда конгрес, по този въпрос би трябвало да се изкаже съдът или прокуратура.
 Емоционален Бербатов: Правим го за положителното на футбола
Емоционален Бербатов: Правим го за положителното на футбола

" Това, което се случва сега е в границите на закона "

Но мога да заявя изрично, че от тази обстановка никой не печели. Хората, които се стремят да ръководят българския футбол, би трябвало да имат една-единствена цел - да се усъвършенства положението на играта у нас. А се случва тъкмо противоположното. Искрено скърбя, че се стига до такива циркове и такива срамни моменти, които отвращават хората и прогонват ентусиастите от стадионите.

Единственото, което ме успокоява е, че една огромна персона като футболист, а и като треньор и началник в лицето на Георги Иванов, откри точното си място като механически шеф на футболния съюз. Аз имам вяра в него, тъй като той се потвърди и способства доста за триумфа на обичания ми Локомотив ", съобщи още той.
 Конгресът реши: Боби Михайлов към този момент не е президент на БФС
Конгресът реши: Боби Михайлов към този момент не е президент на БФС

Ще бъде ли законно обаче гласуваното му освобождение?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР