Една от най-култовите двойки от шоуто Един за друг ще

...
Една от най-култовите двойки от шоуто Един за друг ще
Коментари Харесай

Любима двойка от Един за друг вдига сватба

Една от най-култовите двойки от шоуто " Един за различен " ще се венчаят след броени седмици. През юни ще си кажат заветното " Да " на морска обилна женитба. 

За щастливото събитие заяви от сестрата на бъдещата младоженка, която с усмивка издаде защитаваната загадка на най-харесваната двойка от " Един за различен ". 

Става въпрос за Виктория и Георги, които държат върха по брой елиминации, само че не престават да са в шоуто и да се борят за победа. Те потвърдиха, че макар свадите, двамата са тъкмо един за различен. 

Заедно са от 8 години и най-сетне са решили да се венчаят. Пищното празненство ще бъде през юни, издаде певицата Десита в подкаста " Не съм подобен човек ", която е сестра на Вики. 

Двойката живее в столицата, където учат и се развиват професионално. Докато Вики твори впечатляващи десерти и торти, нейният сътрудник работи като правист в организация за недвижими парцели, напомня " Блиц ".

Мечтаят за огромна къща и деца, а предишното лято по време на сантиментална отмора се сгодяват. Десита сигурно ще хване микрофона и ще попее на сватбата на сестра си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР