Една от най-красивите български актриси Ралица Паскалева стана поредната голяма

...
Една от най-красивите български актриси Ралица Паскалева стана поредната голяма
Коментари Харесай

Една от най-красивите ни актриси към Ласкин: Иване, убедена съм, че не се виждаме за последно!

Една от най-красивите български актриси Ралица Паскалева стана следващата огромна звезда, която изрече своите съболезнования за гибелта на Иван Ласкин, видя Блиц.  Вижте какво написа във Facebook героинята от " Откраднат живот ":

Казват, че хората, които си отиват на такива огромни празници са чисти! Е.. Иван беше подобен - чист, ярък, прям, от време на време недоразбиран, само че пък постоянно правилен на себе си! 
Имах опцията да работя с него в Театър Българска Армия в първото ми професионално театрално зрелище. Смях се с глас на смешките му в " Чакащи актьори " и до момента в който чакахме да излезем за сцената ни пред публиката! Няма да не помни на първото ми зрелище по какъв начин в тъмното ме хвана една ръка за рамото и сподели " Успех, моето момиче! ". Думите на този на пръв взор недопечен човек останаха в душата ми и оттогава за мен той е просто едно положително момче поставило маската на непреклонен мъж. 
Всяка среща с него от този ден нататък беше като със остарял другар. Не бях толкоз близка с него през годините колкото ми се е желало, само че уверена съм, че не се виждаме за последно и ще можем да изправим това. 
Иване, не знам какво тежеше на душата ти и за какво си отиде толкоз рано, само че съм сигурна, че си в Божиите ръце и се апелирам пътят ти от тук на сетне да бъде ярък, какъвто беше ти!
Моите съболезнования на околните му.
 





Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР