Една от най-големите компании за тютюневи изделия в света -

...
Една от най-големите компании за тютюневи изделия в света -
Коментари Харесай

И British American Tobacco продава бизнеса си в Русия

Една от най-големите компании за тютюневи произведения в света - British American Tobacco (BAT) разгласи, че продава бизнеса си в Русия и Беларус.

Купувачът на активите е консорциум, управителен от висшето управление на ВАТ в Русия, се споделя в изказване на компанията.

Каква е цената на договорката на този стадий не излиза наяве. Очаква се тя да бъде финализирана в границите на идващия месец.

Едно от изискванията по продажбата планува, в продължение на две години да бъдат непокътнати актуалните условия за чиновниците.

След привършване на договорката, British American Tobacco „ към този момент няма да има наличие в Русия и Беларус и няма да осъществя никакви финансови облаги продажбите на тези пазари “, споделят от компанията.

В Русия British American Tobacco има фабрика в Санкт Петербург. BAT Русия включва и компания, която се занимава с маркетинг и продажби, написа " Комерсант ".

Това е следващата огромна компания, производител на тютюневи произведения, която напуща съветския пазар. След началото на пълномащабната инвазия на съветските войски в Украйна, проекти за овакантяване или прекъсване на вложенията в произвеждане в Руската федерация оповестиха още Imperial Brands, Philip Morris и Japan Tobacco.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР