Една от най-гледаните японски телевизии снима филм за историята на

...
Една от най-гледаните японски телевизии снима филм за историята на
Коментари Харесай

Японска телевизия снима филм за траките на Перперикон

Една от най-гледаните японски малките екрани снима филм за историята на траките у нас. Екипът от Страната на изгряващото слънце е избрал Перперикон и Долината на тракийските царе за своите фрагменти.

Вчера продукцията гостува на Скалния град. „ На Перперикон се организираха фотоси за филм на една от най-гледаните японски малките екрани, основаната в Токио – TBS. Медията има близо 20 млн. души публика. Филмът е 50-минутен и е отдаден на историята на траките и свещеното вино “, заяви дългогодишният началник на разкопките на Перперикон проф. Николай Овчаров.



Филмът ще бъде излъчен в най-гледаната графа за международни чудеса и мистерии. Един от най-известните японски артисти, който е водещ на поредицата, бе посрещнат на Скалния град от проф. Николай Овчаров.

А сега там с цялостни темпове се строи посетителският център, който би трябвало да направи мястото още по-привлекателно за туристите.

В края на 2022 година Перперикон се трансформира в топ дестинация за посещаване по време на почивните дни. Хиляди туристи дойдоха на място, с цел да преглеждат, което изненада локалните гидове, които съпоставиха потока от хора с този през най-силните летни месеци.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР