Една от най-емблематичните рокли в историята на Златните глобуси е

...
Една от най-емблематичните рокли в историята на Златните глобуси е
Коментари Харесай

32 най-емблематични рокли от Златен глобус за всички времена

Една от най-емблематичните рокли в историята на Златните глобуси е носена от не какъв да е различен, а Мерилин Монро. През 1962 година Монро идва на церемонията по награждаването, облечена в рокля в ослепителен златист цвят, идеално допълващ платинено русата коса и ослепителната усмивка на Монро. Оттогава роклята се трансформира в знак на холивудския искра, като доста звезди черпят ентусиазъм от емблематичния жанр на Монро.

През 2014 година Lupita Nyong'o направи замайващ вход на Златните глобуси в алена рокля на Ralph Lauren. Роклята беше семпла, само че елегантна, с мантия, която се спускаше върху раменете й. Дръзкият цвят на роклята идеално допълваше тена на кожата на Nyong'o, карайки я да се откроява на аления килим. Роклята беше необятно оценена от стилните критици и от този момент се трансформира в една от най-запомнящите се визии в историята на Златните глобуси.

Златните глобуси са освен празник на най-хубавите в киното и малкия екран, само че и платформа за звездите да покажат своите фешън избори на аления килим. През годините доста рокли, носени от звезди на Златните глобуси, оказаха доста въздействие върху стилните трендове и стилове. 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Golden Globes (@goldenglobes)

 

Червеният килим на Златните глобуси също се трансформира в културен лексикон с доста запаметяващи се моменти, гравирани в нашата групова памет. От роклята на Valentino на Лейди Гага през 2019 година до алената рокля на Alexander McQueen на Камерън Диас през 2010 г., роклите, носени от звезди на събитието, се трансфораха в културни критерии, които надвишават модата. 

Вижте в галерията 32 от най-запомнящите се рокли на Златен глобус.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР