Eдна от най-добрите футболистки на България Симона Петкова продължава да

...
Eдна от най-добрите футболистки на България Симона Петкова продължава да
Коментари Харесай

Родна футболистка: Този неприятен коронавирус ми донесе щастие

Eдна от най-хубавите футболистки на България Симона Петкова продължава да написа история в женския ни футбол. На 27 години тя подписа професионален контракт с швейцарския Лугано, където дебютира с гол и асистенция. Тя призна, че това в огромна степен се дължи на пандемията от COVID-19.

" Този противен ковид ми донесе благополучие. Съдбата ми подари една фантазия. Обадиха ми се от Лугано и имаха оферта за мен и тя беше доста по-добра от това, което се случваше в Италия. Там играта не е приоритет сега и всичко бе замразено. За мен беше огромно благополучие, шанс, знамение. Вече имам професионален контракт. Дебютирах с асистенция и гол за Лугано. Дори и в този момент страстите в мен надвиват.

Имам четири мача досега за Лугано. В тях означих три гола и направих две асистенции. Тук е доста красиво, подредено. Отборът е професионален. Има ужасно отношение към мен, доста съм щастлива. Сега бленувам с националния тим на България да реализира триумфи и да сбъдваме фантазиите си. Нямаше да допускам, в случай че някой преди 10 години ми беше споделил, че ще играя за шампионатите на Англия, Италия и Швейцария. Затова в този момент бленувам и с националния тим на България да играя на високо равнище ", съобщи пред Хоризонт Симона Петкова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР