Една от най-чувствителните части от човешкото тяло е лицето. То

...
Една от най-чувствителните части от човешкото тяло е лицето. То
Коментари Харесай

Защо НИКОГА да не поставяме тези продукти върху лицето си?

Една от най-чувствителните елементи от човешкото тяло е лицето. То непрестанно е изложено на въздействие от страна на заобикалящия ни свят. Добре е да сте осведомени с всички тези артикули, които не е целесъобразно да поставяте върху лицата си, тъй като те могат да им повлияят отрицателно.

Може и да не знаете, само че неведнъж в маските за лице биват добавяни артикули, които напълно не са безобидни, въпреки че са считани за такива. Ако не желаете да си навредите, най-добре ограничете потреблението им.
Ето кои са продуктите, които не трябва да слагате върху лицата си: • Паста за зъби;
Пастата за зъби е измежду най-вредните артикули. Възможно е да изгори кожата на лицето, както и да остави тъмни петна по него. Не бива да я включвате в грижата за тази част от тялото си, защото тя унищожава естествената й влага.
• Вазелин;
Вазелинът е отлично средство за омекотяване на кожата. С него съумяваме да успокоим всевъзможни ухапвания от инсекти, само че не трябва да прекаляваме с потреблението му, защото това козметично средство може да докара до уплътняване на замърсяванията.
• Топла вода;
Топлата вода има способността да отваря порите, а това основава причина за нахлуване на нечистотия. Когато измивате лицето си, използвайте колкото се може по-рядко топла вода.
• Лимон;
Лимоните, когато са в контакт с кожата на лицето, трансформират нейната киселинност. В разследване от това може да се получи раздразнение на кожата и сензитивност към слънчевите лъчи.
• Лак за коса;
Никога не правете грешката да пръскате лак за коса върху лицето си, за да запазите грима за по-дълго време. Това средство е предопределено единствено за коса.
• Лосион за тяло.
Ако би трябвало да почистите грима си, използвайте тоник, лосион за лице, пяна или друго почистващо средство.

Бъдете доста деликатни с потреблението на тези артикули, тъй като те могат доста да навредят на кожата ви.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР