Една от най-богатите българки Дарина Павлова започнала да разпродава имотите

...
Една от най-богатите българки Дарина Павлова започнала да разпродава имотите
Коментари Харесай

Дарина Павлова разпродава имоти, не може да намери купувач за мега тузарския апартамент в центъра на Рим

Една от най-богатите българки Дарина Павлова почнала да разпродава парцелите си научи HotArena.

Само преди няколко дни те е пуснала за обмен апартамент в центъра на Рим. В момента той се отдава чартърен за 12500 евро на месец. Според финансисти в рецесията след пандемията ще е мъчно толкоз безценен парцел да се продаде. Именно по тази причина Павлова се е съгласила да го отдаде чартърен до момента в който откри покупател.

Имотът на повърхност 430 квадратни метра се намира в замък издигнат през 1800-та година от огромни италиански проектант Валадиер и се намира тъкмо в центъра на италианската столица. На партера на първия етаж на същия замък се намира две от най-изисканите заведения на Рим. Най огромният ваучър който се е вихрил в палата на Дарина е на нейната 50-годишнина, когато персонално Силвио Берлускони гостува със свитата си.

Междувременно Мадам Мулти се раздели по другарски със секретаря си Сандро Рубини, който се слави, че си пада по мъж. В момента той е с нов мъж до себе си и в мрежите се хвали с него по плажовете на Мексико.

Приятели на Дарина споделят, че след пандемията в средата на другия месец тя е намислила да гостува на децата си - в Дубай при Венцислава, или в Щатите при Паола. В момента Дарина живее чартърен в Рим, само че в надалеч по-скромен апартамент,  пише „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР