Една от най-близките приятелки на Денди - Йоана проговори за

...
Една от най-близките приятелки на Денди - Йоана проговори за
Коментари Харесай

Пълна мистерия - приятелка на Денди разказа нещо шокиращо за смъртта му!

Една от най-близките приятелки на Денди - Йоана проговори за нещастието, случила с него, няколко дни откакто той бе заровен, написа "Телеграф ".

Йоана разкри пред Карбовски, че Денди бил заплашван. Той живеел с човек с прякор Кристофър Кейн, а любовникът му заплашвал Денди.



"Той ми показа, че този ухажор го заплашвал с побой, в случай че не се изнесе от апартамент, в който живял с Кристофър ", споделя Йоана. По думите й светският лъв бил подготвен да се изнесе, само че Кристофър не го пускал.

"До този миг изобщо не чаках, че Кристофър има ухажор. Мислех, че Кристофър има положително отношение към Любо и това ми звучеше необикновено. Но като се замислих той ми е споделял, че Кристофър взимал опиати " ", споделя още приятелката на Mилчев.

На въпрос "Кой е Кристофър “, Йоана дава отговор: "Това, което знаех за него, че е прелестен музикант, постоянно за него ми се говореше в мъжки жанр, наподобява като момче, само че по-късно научих, че по документи това е жена. През 2018 година когато се познахме той ми се показа като Кристофър Кейн, а се оказва, че по документи е Камелия. Миналото лято двамата вървяха до Франция и откакто се върнаха се видях с Любо и той ми сподели “ти знаеш ли, че открих документ на жена “.



Любомир Милчев го представял като негов съквартирант, само че по-късно споделил, че му подвига кавги, че се вижда с нея.

Когато отишли да приберат движимостите на Денди, Кристофър не бил смутен от случилото се, споделя още приятелката на Денди. любопитен е фактът, че в смъртния акт на писателя написа като причина за гибелта - "пневмония ".
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР