Една от наследничките на Наим Сюлейманоглу, който почина по-рано през

...
Една от наследничките на Наим Сюлейманоглу, който почина по-рано през
Коментари Харесай

Издирват дъщерята на Джобния Херкулес

Една от наследничките на Наим Сюлейманоглу, който умря по-рано през този месец, е японката Наоми, заяви „ 24 Родопи “, базирайки се на турските медии.

„ Бившият началник на федерацията ни потърси с молба да издирим четвъртата „ загадка “ щерка на Наим, която е от японка “, написа турският вестник „ Хабер тюрк “. Сюлейманоглу се влюбил в японска журналистка на Олимпийските игри в Сеул.

Миоко отпътувала с великия щангист за Турция. Заживели в столицата Анкара, където през 1991 година се родила Наоми. Семейството обаче се разпаднало след към две години, а причина е мъчителната ревнивост на японката. След раздялата тя взела детето си и се прибрала в родината.

Голямата обич на Наим Сюлейманоглу, родом от село край Кърджали и която му роди три дъщери, имала лична организация за манекенки и модели. „ Двамата нямаха брак, само че Наим се грижеше за дъщерите си. Още на първата среща тя се е пошегувала, че желае да има деца от първенец, след това се виждат постоянно и любовта пламнала. Поддържаха прелестни връзки “, разкриват техни близки.

Трите дъщери - Нилай, Есин и Сезин, бяха на погребението на Наим в Истанбул. „ Наим през последните дни от живота си доста постоянно говореше за японската си щерка. Искаше да ни запознае с нея, постави доста старания да я откри, само че безрезултатно. Сега ние желаеме да я открием, това е нещо като негов завет и желаеме да го осъществим “, сподели братът на умрелия първенец – Мухарем.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР