Една от любимите ни телевизионни водещи, Мира Добрева, винаги е

...
Една от любимите ни телевизионни водещи, Мира Добрева, винаги е
Коментари Харесай

Няма да я познаете: Вижте Мира Добрева през 1990

Една от обичаните ни телевизионни водещи, Мира Добрева, постоянно е била спираща дъха хубавица, само че този път несъмнено съумя да ни зашемети с кадър от далечната 1990 година. 

На черно бялата фотография звездната дама е тотално в крайник с модата от 90-те, а за ретро атмосферата способства и пишещата машина, на която е работела Добрева тогава. Към днешна дата тя споделя че ѝ " свиреп смешно ", като види тогавашната си аз. Но едно би трябвало да отбележим - в този момент наподобява даже по-красива оттогава.

 



Коментарите под обявата също удостоверяват думите ни: " ВСЕ същата, без ПРОМЯНА! Хубава и засмяна постоянно БЪДИ! ", " Още оттогава се вижда капацитета на всеотдайна и очарователна жена. Какъв прелестен образец за любов, религия, грижа и самообладание в този наш свят, в който има потребност от от ден на ден позитивно зареждане, обич и светлина ", " Малииииййй, мислех си, че единствено в този момент си хубава! А тогава си била пък доста хубава, бе! Ми то от Златоград какво да излезе, в случай че не златно... ", " Ще покоря света и ще си остана дама! - Това виждам аз. Решителност! Браво, съумяла си! ", " Винаги си била прелестна, почтена за почитание и удивление. Дори и в ученическата престилка с бялата якичка ", са единствено част от суперлативите, които не стопират да валят под фотографията.



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР