Една от големите звезди на Левски от близкото минало –

...
Една от големите звезди на Левски от близкото минало –
Коментари Харесай

Христо Йовов си уреди трансфер в САЩ

Една от огромните звезди на Левски от близкото минало – Христо Йовов, дойде в Чикаго. Той посети офиса на спонсора на Левски (Чикаго) – „ Montway Auto Transport “ и организира среща с управлението на тима. Бижутерът беше съпроводен от неговия братовчед Тодор Йовов, който също е някогашен футболист, играл за най-стария български клуб Балкан в най-силните му години, когато тимът се е състезавал в отворената група и е ставал първенец, и притежател на купата. Христо Йовов изненада прелестно президента на компанията господин Михаил Михайлов, като му подари негов екип на Левски (София).

От своя страна Михайлов също връчи оборудването на Левски (Чикаго) на Христо Йовов. Бившият национал провокира вдъхновение в офиса на компанията. Много от чиновниците на която са българи и с наслада го поздравиха, и се снимаха с него за спомен. После управлението на тима отиде на работен обяд в ресторант „ Балканика “. На срещата участваха финасовият шеф Евгени Руссу, създателят на тима Николай Василев и някогашният професионален футболист Венцислав Динков.

„ Благодаря на всички за топлото посрещане, уповавам се да успеем да вдигнем купата “, беше къс многократният първенец на България – Христо Йовов.

Припомняме ви, че Христо Йовов одобри поканата на Левски (Чикаго) да укрепи тима за националните финали на Съединени американски щати този уикенд в Детройт, Мичиган. В петък (18 август), от 9:00 ч. вечерта, в „ Ultimate Soccers Arenas “, в предградието на Детройт – Pontiac, MI, Левски (Чикаго) играе полуфинален дуел за Националната купа на Съединени американски щати против първенеца на Севрена Каролина и Регион III – Спортинг (Шарлоте).

фотография: chicago.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР