Една от големите мистерии в живота и за мъжете, и

...
Една от големите мистерии в живота и за мъжете, и
Коментари Харесай

Кой е по-добър – женският или мъжкият оргазъм?


Една от огромните мистерии в живота и за мъжете, и за дамите е чувството, което представителите на противоположния пол изпитват при оргазъм. Винаги ще остане подозрението дали пък оргазмът при противоположния пол не носи повече наслаждение . Очевидно, няма наклонност мистерията да бъде разбулена по какъвто и да било метод и единствен блян остава желанието на сътрудниците взаимно да способстват за пълнотата на половите си преживявания. Всичко това обаче не пречи на учените да опитат да създадат опит да разплетат главоблъсканицата.

Условието тук е да се изяснят факторите, на база на които се дефинира качеството на оргазма и съществуването и ролята на тези фактори при мъжкия и женския оргазъм.

Основна роля би могло да има продължителността на оргазма, а по-дългото преживяване би следвало да бъде и по-задоволително. В този аспект оргазмът при дамите трае към 30 секунди. Това е неколкократно повече, в сравнение с при мъжете. Средната дълготрайност на мъжкия оргазъм се пресмята на 5-8 секунди. По отношение на продължителността удоволствието от секса при дамите е по-пълно, а женският оргазъм може да се дефинира като по-върховно преживяване от мъжкия.

Но допустимо ли е едно чистo физическо чувство да се дефинира за по-качествено от друго единствено тъй като трае по-дълго? Още повече при изискване, че женският оргазъм в множеството случаи е индивидуален, а при мъжете може да се изживее неколкократно в границите на къс интервал от време.

Статистиката сочи, че мъжете изживяват петсекундния си оргазъм в 95% от случаите на полов контакт. Трийсетсекундният женски оргазъм наподобява като цяла безкрайност във връзка с продължителността си, само че отново съгласно статистиката дамите изживяват пълностоен оргазъм едвам в 69% от случаите на полов контакт.

Затова въпросът в тази ситуация е дали човек би се съгласил на къс, само че на процедура обезпечен оргазъм, или би се трудил за доста по-продължителен подобен, само че и доста по-трудно изпълним. Макар в този случай чакането съвсем постоянно да си коства, честотата на реализиране е фактор, по който мъжкият оргазъм е по-задоволителен от женския.

Свързани публикации.. Какво кара мъжете да имитират оргазъм? 1 Оргазъм на ерогенните зони – постижимият идеал 0 Множествен оргазъм – от фантазия до действителност с 5 стъпки 0

Ако приемем, че продължителността и честотата са главните фактори, по които ще класираме качеството на оргазмите при двата пола, то, явно, имаме тъждество сред тях като равнище на наслаждение . Както всяко нещо в секса обаче, и сравняването на оргазмите при двата пола не е толкоз елементарна задача. Колкото и значима да е огромната дълготрайност и честотата на реализиране на оргазъм и при двата пола, главен критерии за подреждането на мъжкия и женския оргазъм по качество е чувството, което те основават. А то се дефинира напълно от самостоятелни физикоемоционални особености при всеки човек – без значение мъж или жена.

Кой оргазъм е по-добър – мъжкия или женския – ясно е, че е невероятно да се дефинира еднопосочно. Ясно е и още нещо – в случай че сме случили на точния сътрудник , даже бихме се радвали, в случай че се окаже, че неговият или нейният оргазъм е по-пълноценен. За имащите това преимущество – отлично!

А в този момент, онагледете създалите се усещания с показаното във видеото по-долу...

Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР