Една незабравима Италианска звездна нощ под небето на Пловдив“ очаква

...
Една незабравима Италианска звездна нощ под небето на Пловдив“ очаква
Коментари Харесай

Концерт на италианската музика на Античния през юли

Една незабравима " Италианска звездна нощ под небето на Пловдив “ чака пловдивската аудитория на 30 юли 2022г., от 21.00 часа на античната сцена на Античния спектакъл. В концерта, който ще стопли сърцата и душите на всички фенове на италианската мелодична ария ще вземат участие звездите Бобби Соло – прочут италиански артист, музикант и кино артист и Едуардо Вианелло - артист, композитор и артист, считан за един от най-популярните италиански артисти от 60-те години. 

Ще има и български участник - обичаното   " Трио Сопрано “ от Пловдив. Оперните дами постоянно показват едно незабравимо шоу, съчетаващо хубостта на най-популярните типичен арии, романтиката на евъргрийните, безконечните съветски романси, италиански канцонети, както и незабравими български песни.

Водещ на звездната вечер е поп артистът Рафи Бохосян, чийто корени също са свързани с Пловдив. Програмата ще включва и дефиле с прически, направени от водещи италиански стилисти. А за какво тъкмо прически? Защото концертът е подарък за пловдивчани от Давиде Кристиано.

Входът е с безвъзмездни предложения, които можете да получите от елитните салони в страната от мрежата на DAVID Professional, както и несъмнено количество (до изчерпване), само от Билетната каса пред община Пловдив. Безплатните предложения са налични от през днешния ден!

Давиде Кристиано живее и работи от 30 години в Пловдив. Заради тази годишнина е решил да направи подарък на своите съграждани. Тук открива бъдещата си брачна половинка, която е от арменски генезис - Арлин Каспарян. Заедно основават семейство и към този момент 25 години развиват сполучлив бизнес в града под тепетата. 

" Създател  съм на обичайния за града Италиански фестивал на хубостта и прическата, който се организира годишно в града ни в Международен Панаир Пловдив.  Член съм, от самото основаване, и представител на италианската общественост в Консултативния съвет на фондация " ЗАЕДНО “. Съвместно с останалите етнически общности - руснаци, евреи, арменци, турци и българи досега сме осъществили многочислени културни и кулинарни събития и обществени начинания в поддръжка на уязвими групи. Като знак на признателност към Пловдив, този неповторим древен град, в който се усещам като вкъщи си, както и във връзка 30-та годишнина от идването ми в гр. Пловдив, върша концерт - подарък за жителите и гостите на нашия древен град, с който да отбележа тази значима за мен годишнина, а и с цел да основа празнично въодушевление след 2-годишните компликации, които всички изживяхме вследствие на международната пандемия “, показа Давиде Кристиано.

Концертът " Италианска звездна нощ под небето на Пловдив “ се организира с поддръжката на Община Пловдив и общителното домакинство на ОИ " Старинен Пловдив “.

Вратите на Античния спектакъл ще бъдат отворени в 20.30 часа
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР