Една комшийка вчера ми сподели напрегнато, че лично видяла Корнелия

...
Една комшийка вчера ми сподели напрегнато, че лично видяла Корнелия
Коментари Харесай

За нас - Корни, Селена - при братята роми

Една комшийка през вчерашния ден ми показа с напрежение, че персонално видяла Корнелия Нинова да броди из нашия квартал. Била от плът и кръв, а не като оня фантом, който бродеше из Европа. Ето, споделих си, в случай че това не е подправена вест, значи - стартира се! В Народното събрание са останали 20 червени депутати, а останалите 59 са слезли при народа - т.е., даден е старт на реализацията на политическия проект.

Не знам на какво се е покачила Нинова, с цел да слезе, само че в цялото начинание има логичност: елитът може да тръгне да буди заспалия народ, откакто крепко се наСПА в Баня - избаняли са се, пречистили са се. Да им е честито. И в този момент ще би трябвало да ме убедят, че те са и алтернативата, и новата визия, и спасителите водолази, които ще измъкнат България от дъното. Дето се е закотвила като артефакт, побрал всички вероятни печални върхове. Има обаче два казуса с визията - с персоналната и партийната.

Бедна ми е визията по какъв начин тъкмо Нинова ще се появи пред нашия вход - в случай че е на кон, ще провокира кофти асоциация с Рицаря, дявола и гибелта от Албрехт Дюрер. Ако е гола и боса, акцентувайки на апостолската си задача, рискува да я приемем освен като политическа опасност, само че и като полова. Ако пък се появи с такси, рискува някой неприятен водач да я потрети - да чукне ламарината.

Тъй стоят и нещата с визията на Българска социалистическа партия за развиването на страната. От изложеното на Националното заседание излиза наяве, че народът би трябвало да бъде ощастливен. Ако се постанова - и принудително. Така излиза, в случай че обобщаваме другаря Симов, който чете Стругацки и обича научната фантастика. Вероятно приема, че тя е директно продължение на научния комунизъм. Тогава в действителност може просто да приберем пустите 10 или 20 милиарда от паралелната страна и мощно да финансираме обществената система, извеждайки я до исторически връх.

Остава правосъдната. И там решението е просто: Българска социалистическа партия ще ръководи с Крумовите закони. Както съобщи другарят Стойнев, до момента в който елитът се баняше. То няма неприятно, само че за какво Стойнев е толкоз нечовечен към елитните си съпартийци, които би трябвало да тръгнат без ръка, нос и прочие атрибути, чиято липса попада в наказателното право на хана. Това си е напряко вътрешнопартийно изменничество.

А и има една детайлност - не желая протестният ми избор да бъде управляван от Нинова. Нито тя да ме посещава. Искам Селена Гомес. Не е заслужено холивудската звезда да върви при ромите, а алената лидерка - при нас, българите. Това си е напряко етническа дискриминация! Къде спят разните хелзинкски и прочие комитети.

Съгласен съм с визията на Селена и преди да съм я прочел. Но няма по какъв начин да бъда уверен да приема за нова, млада и непорочна и визията на Българска социалистическа партия, че и на лидерката?

Както пее Джъстин Бийбър - бившето гадже на Гомес: Sorry.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР