Една иcтopия зa oтвличaния, yбийcтвa, xopa, пpaceтa и кopyмпиpaни пoлитици

...
Една иcтopия зa oтвличaния, yбийcтвa, xopa, пpaceтa и кopyмпиpaни пoлитици
Коментари Харесай

Живея в град невероятен на 10 юли

Една иcтopия зa oтвличaния, yбийcтвa, xopa, пpaceтa и кopyмпиpaни пoлитици ще ви представим в минутите за просвета. Всичко това можете да намерите в кориците на романа „ 1 април 2034 “, дебютната книга на политика и юрист Радан Кънев, който дефинира новата си роля, на публицист, като един „ прелестен, суетлив гъдел “.

За мнозина разказаният дребен град, в който се развива историята „ Е. “, това ще е Елхово, изключително към тази мисъл навежда и споменаването на Републиката на младостта Странджа - Сакар. Но Радан Кънев е безапелационен, че не е визирал него, даже по време на писането на книгата към момента не е посещавал града.

Самият разказ е писан доста време, споделя създателят му пред Мариян Иванов:

В дебютния разказ на Радан Кънев „ 1 април 2034 “ се развива една политическа концепция за една партия. Именно това ни насочва към друга отпратка с предишното – за партията - майка. Това ли е вярната прилика?


" Тези трендове, за жалост, ме плашат ", признава Радан Кънев. " Във всяка демократична страна, намесването на църквата в политиката е нездравословно ", безапелационен е той.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР