Една година след първия случай на КОВИД-19 у нас -

...
Една година след първия случай на КОВИД-19 у нас -
Коментари Харесай

Илиян Василев: Чрез Турски-Балкански поток внесохме вируса на COVID-19

Една година след първия случай на КОВИД-19 у нас - да си спомним от кое място пристигна и повода. Двата първи регистрирани случая бяха в Габрово и Плевен.

Това разяснява във " Facebook " Илиян Василев.

Въпреки че информацията се криеше, най-малко в единият от тях връзката бяха италиански служащи от компанията Аркад, основана в Милано, епицентъра на болестта в Италия, които работеха по Балкански поток.

Никакви ограничения не засегнаха придвижването на италианските служащи защото работеха по " стратегически обекти ", който по разпореждане на Борисов имаше извънреден статут - отвън всевъзможни закони - и във връзка с придвижването на служащи, и във връзка с разрешителни за работа на съветски и беларуски служащи, и на съгласувателни процедури за влияние върху околна среда, археологически разкопки, надзор върху средствата.

Допълнително поради неспазването на ограничения от всевъзможен темперамент, софтуерна дисциплинираност, по сигурност на труда и така нататък, и бързане, починаха най-малко 5 служащи, само че медиите покриха тези закононарушения.
Така че с помощта на Турски-Балкански поток внесохме вируса. Не че нямаше да пристигна от другаде - нямаше по какъв начин да останем изолирани, само че да се знае.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР