Една година бях министър, принудих се да ме нападат свои

...
Една година бях министър, принудих се да ме нападат свои
Коментари Харесай

Ревизоро скандален: Мая Манолова изгори инвестиция за 1 милиард лева

 " Една година бях министър, принудих се да ме атакуват свои и непознати. Като цяло съм си извършил всичко. Има 5-6 индивида, които държаха да водят в листите. За да не ги разделят с другите политически обединения, се разделиха ". Това съобщи в  " Денят стартира "  министърът на околната среда и водите и народен представител от Вътрешна македонска революционна организация -Ревизоро.

" Дадох вода на половината Черноморие и доста хора ме питаха за какво не съм се кандидатирал за народен представител оттова, само че аз съм дал обещания, които съм задължен да съблюдавам. "

" Имаме наказателни процедури. Има неща, които в случай че не се случат в този момент, няма да дойдат еврофондовете. В момента политици гонят вложители. Това е поради един от още невлезлите в Народното събрание политици. Говоря за Мая Манолова. Тя изговори такива неща, че 1 милиард лв. си отпътуваха още през вчерашния ден вечерта от инвестиция в Девня. Не желая да съм неприятен вестоносец, само че когато правиш политически изявления и искаш да се харесаш, намерения какво правиш в интернационален проект и си дай сметката, че гониш съществени вложители, които желаят да обновяват цели фабрики "

" Няма по какъв начин тези, които изгониха 1 милиард от страната, да вземат участие в коалиционно правителство. И на такива, които желаят да трансфорат детските си фантазии в политическа стратегия. Защо би трябвало да им оказвам помощ. Трябва да ми заплащат, с цел да им оказвам помощ ", сподели още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР