Една българка блестеше на церемонията по раздаване на наградите Оскар“

...
Една българка блестеше на церемонията по раздаване на наградите Оскар“
Коментари Харесай

Българска красота на връчването на наградите „Оскар“, а Лейди Гага шокира с избора на тоалет

Една българка блестеше на церемонията по разпределяне на премиите „ Оскар “ не по-малко от всички номинирани и наградени. Оперната прима Соня Йончева блестеше в дълга публична рокля. 

„ Толкова съм щастлива, че съм на тазгодишните Оскари! “ – показа тя. Соня Йончева посрещна 2023 година като Федора на сцената на Мет в Ню Йорк.

Така добави в биографията си още една влиятелна изява на сцената на Метрополитън опера в Ню Йорк.

За Оскарите оперната прима избра рокля в мрачен цвят, на която се открояваха сребристи орнаменти на раменете. Визията си добави с елегантно прибрана коса и стилни обеци.

Лейди Гага се появи изненадващо на аления килим на церемонията по връчването на премиите „ Оскар “. Но нищо във визията ѝ не беше нито преждевременно, нито изненадващо. Точната дума е провокиращо – типично за Лейди Гага.

Тя се появи с транспарантна черна рокля на Версаче, с пригладена обратно коса. Така още по-добре се виждаше всичко от провокиращата задница на роклята.

Аутфитът и беше с транспарантен корсет с дълги ръкави и показаше даже задните й елементи. Тя отпразнува излизането на кино лентата „ Топ Гън “ със фотография без сутиен.

Диамантено колие, блестящо червени устни и опушен грим – така Лейди Гага добави визията си.

С такава рокля преди дни се появи Джиджи Хадид, когато откри дефилето на Версаче FW23 в на 9 март.

Много от звездите носеха цветя на роклите и костюмите си. Хю Грант пък не можа да си спомни името на дизайнера, чийто костюм носи.

Тоалетът й, когато пя обаче, беше тотално друг.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР