Едмонд Назарян се върна с победа след принудителната пауза заради

...
Едмонд Назарян се върна с победа след принудителната пауза заради
Коментари Харесай

Едмонд Назарян се върна с победа

Едмонд Назарян се върна с победа след насилствената пауза поради пандемията. 18-годишният гений дебютира в по-горната категория до 60 кг на държавното състезание по класическа битка за юноши в Сливен. Само Цветан Сирашки се престраши да излезе против еврошампиона за мъже в полуфиналите, на който съумя да вземе единствено една точка – 1:9.

Двубоите за купите са през днешния ден в зала „ Васил Левски “. Девойките също стартират в петък, а конкуренцията в свободния жанр при юношите е в събота.

Същевременно родната федерация обмисля провеждането на шампионата „ Дан Колов – Никола Петров “ при започване на месец ноември. Следващата седмица се чака позицията на Министерството на външните работи за допускане на задгранични състезатели на територията на България.

Тогава Полша и Беларус също възнамеряват шампионати.

На 5 октомври следва съвещание на Международната федерация (UWW), което да утвърди датите за международното за мъже и дами, както и за юноши и девойки до 20 година в Белград през декември. Съществува вид, в случай че шампионатът отпадне, по същото време да има огромен интернационален шампионат в сръбската столица.

" Труд "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР