Единственото зимно попълнение на ЦСКА Тобиас Хайнц ще започне днес

...
Единственото зимно попълнение на ЦСКА Тобиас Хайнц ще започне днес
Коментари Харесай

Хайнц с първи мач като титуляр за ЦСКА днес

Единственото зимно попълнение на ЦСКА Тобиас Хайнц ще стартира през днешния ден за първи път като титуляр с алената фланелка.

Досега той взе присъединяване в инспекциите със Санфрече Хирошима, Астана и Македония Гьорче Петров, като непроменяемо се появяваше на терена от аварийна пейка.

Пропусна мачовете с Гурник Забже и ЛАСК Линц, защото бе болен и това е и една от главните аргументи към момента да не е стартирал от първата минута.

Това обаче ще се промени в днешния другарски мач с казахстанския Шахтьор Караганда, който е плануван за 14:00 часа и ще бъде излъчен директно по Диема Спорт.

Това ще е последна инспекция за армейците на турска земя, а откакто през вчерашния ден Саша Илич пусна по-резервен състав, през днешния ден той ще заложи на множеството футболисти, които гласи за титуляри напролет. Сред тях е и Хайнц. Очаква се той да работи на върха на офанзивата, където ще си партнира с Дюкенс Назон.

ЦСКА и Шахтьор Караганда се срещнаха преди тъкмо една година без един ден. На 31 януари армейците завоюваха с 5:1 още веднъж в последния ден на лагера си в Турция. Тимът приключи сезон 2022 на седмо място в локалния шампионат, тъкмо в средата на класирането. Досега изигра два мача в Белек – загуби от датския Орхус с 1:3 и сръбския Войводина с 1:2.

Вероятен състав на ЦСКА: Бусато, Матей, Юга, Хр. Петров, Гарсес, Вион, Жеферсон, Де Нойер, Линдсет, Назон, Хайнц.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР