Единственото по-лошо нещо от редовен кабинет е липсата на такъв.

...
Единственото по-лошо нещо от редовен кабинет е липсата на такъв.
Коментари Харесай

Димитър Николов, ГЕРБ-СДС: Единственото по-лошо нещо от редовен кабинет е липсата на такъв

Единственото по-лошо нещо от постоянен кабинет е неналичието на подобен. България се отклонява от своя европейски път, България доста сензитивно изостава.

Това съобщи пред Евронюз националният представител от ГЕРБ-СДС Димитър Николов.

" Убеждавам се, че в политиката 24 часа са прекалено много време, ситуацията е прекомерно динамична... Всичко е в хипотезите, в случай че едно нещо не мине в първия мандат, няма да мине и във втория, и в третия ", акцентира Николов.

" Ние редовно изнасилваме демокрацията, изтощаваме своите гласоподаватели, считам, че Борисов заприказва за ръководство на първите, това е фундаментален метод, който ще утвърди резистентност... В момента политическите сили мерят рисковете и вредите. От две години непрекъснато изборите чукат на вратата ", уточни депутатът от ГЕРБ-СДС.

Нека да създадем първата крачка, дали ще се образува това болшинство, първо би трябвало да се образува настрана, най-важното е че политическите водачи започнаха да си приказват, появяването на Борисов направи напълно различен ход, сериозните диалози започнаха, счита Димитър Николов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР