Единственият сгъваем продукт на Apple с ясен график за развитие

...
Единственият сгъваем продукт на Apple с ясен график за развитие
Коментари Харесай

Apple подготвя необикновен лаптоп


Единственият сгъваем артикул на Apple с явен график за развиване е 20,3-инчов MacBook, твърди прочут анализатор (снимка: CC0 Public Domain)

Не ви доближава екранно пространство на преносимия компютър? Apple наподобява ще реши този проблем. Компанията има намерение да пусне 20-инчов MacBook след към три години, съгласно източник, осведомен с проектите на Купертино.

Според анализатора Минг-Чи Куо, Apple създава 20-инчов MacBook със сгъваем екран. Необикновеният преносим компютър се чака на международния пазар след към три години, твърди анализаторът, прочут с прогнозите си за Apple.
още по темата
„ Единственият сгъваем артикул на Apple с явен график за развиване е 20,3-инчовият MacBook, който се чака да влезе в всеобщо произвеждане през 2027 година ”, написа Куо на своята страница в обществената мрежа X, без да разкрие спомагателни детайлности за устройството.

Куо е третият източник, който загатва опцията Apple да пусне 20-инчов MacBook. По-рано с такава прогноза се ангажираха анализаторът на дисплейната промишленост Рос Йънг и корейският уеб страница The Elec, който има източници от веригата за доставки.

Най-големият преносим компютър, който Apple продава сега, е 16-инчовият MacBook Pro. Преди години компанията предложи 17-инчов MacBook Pro, който беше спрян през 2012 година Новият сгъваем MacBook ще има екран с размери към 20 инча диагонално, когато е изцяло разгънат, само че към този момент не са известни детайлности за дизайна на преносимия компютър.

Съобщението на Куо, че 20-инчовият MacBook е единственият сгъваем артикул на Apple с явен график за разработка, допуска, че почитателите на марката няма да видят скоро сгъваеми iPhone и iPad, в случай че въобще такива модели се появят в миналото на пазара.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР