Единствената стъпка, която можете да предприемете сега, е да спрете

...
Единствената стъпка, която можете да предприемете сега, е да спрете
Коментари Харесай

Един ден ще осъзнаете, че сте направили твърде много за другия човек

 Единствената стъпка, която можете да предприемете в този момент, е да спрете

Вие сте създали доста за този човек и тази връзка. Вие сте се пробвали да поддържате тези взаимоотношения, да ги съхранявате, укрепвате, подобрявате. Очаквахте взаимност от индивида. Вярвахте в щастливата ви взаимна история. Но нищо не запълни тази бездънна яма.

1. Ако в този момент няма реципрочност, то всеки ден възможностите понижават

Важно е в такава обстановка да сте почтени със себе си за всичко. Вие сте създали първото, второто, петото, десетото, само че индивидът не е забелязал, обезценил, просто се е възползвал, присмивал се и така нататък Така че къде е обективното доказателство, че на следващия ден, след месец, след година или 10 години, той въпреки всичко ще оцени, обича, промени позицията си?

2. Затова да си кажете „ Спри “ е просто жизненоважно.

В противоположен случай изцяло ще изчерпите ресурсите си. Няма да имате сили за живот.

Може би това е вашият случай. Толкова сте се вкарали в този филм, че към този момент не осъзнавате, че това не е просто игра, а е рисково за живота ви.

3. Важно е да се откажете от нещата, които не ви вършат щастливи.

Ако дълго време тази конкуренция, това подаяние, този дисбаланс не ви е правил благополучен, носи ви непрестанно страдалчество, тогава е време да пандизите този план. Отпуснете се, обмислете всичко и насочете напъните си към други неща и други хора.

Имате право да бъдете щастливи и да получавате реципрочност, признателност и най-после откровена обич.

4. Такива истории учат индивида, че е значимо да цени себе си.

Поставете себе си преди всичко. Направете избор за себе си. За тези, които ценят и почитат себе си, всичко в живота несъмнено ще се получи, ще има баланс. Това е натурален резултат от отговорно и почтително отношение към себе си.

5. Излизате от тази история не със загуба, не със загуба, а с опит.

Обобщете, почтено си признайте грешките и заблудите си. В такива обстановки няма спечелили и губещи, това е ненужен ъгъл. Това е просто подобен сегмент от живота, подобен човек, с помощта на който сте разбрали нещо доста значимо за себе си.

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР