Единствената дъщеря на Елвис Пресли - Лиса Мари Пресли, почина

...
Единствената дъщеря на Елвис Пресли - Лиса Мари Пресли, почина
Коментари Харесай

10 неща, които може би не знаете за Лиса Мари Пресли

Единствената щерка на Елвис Пресли - Лиса Мари Пресли, умря на 54-годишна възраст. Това заяви майка й Присила Пресли, представена от международните организации.

„ С натежало сърце би трябвало да споделя опустошителната вест, че красивата ми щерка Лиса Мари ни напусна “, заяви Присила Пресли.

Лиза Мари  беше откарана по неотложност в болница по-рано в четвъртък със сърдечни проблеми. Тя е била открита в безсъзнание в дома си в Калабасас, Калифорния.

„ Тя беше най-страстната, мощна и любяща жена, която познавах. Молим за тактичност, до момента в който се опитваме да се оправим с тази дълбока загуба “, сподели майка й Присила Пресли в изказване до медиите. До момента не се показват безапелационните аргументи за гибелта.

 
               

 

Ето и 10 факта, които може би знаете за Лиса Мари Пресли – единственото дете на Краля на рока, което не съумя да излезе от неговата сянка. 

1. Лиза Мари се ражда през 1967 година тъкмо 9 месеца след сватбата на нейните родители. След техния бракоразвод през 1973 година тя прекарва част от времето с татко си в имението му " Грейсленд " в Тенеси, а останалото време остава с майка си в Бевърли Хилс. След гибелта на Елвис през 1977 година, Лиса Мари заживява непрекъснато в Бевърли Хилс.

2. В наследството си Елвис Пресли оставя имението на татко си, само че откакто той умира, а Лиса Мари навършва 25 години, тя става единствен правоприемник.

3. Лиса Мари Пресли стартира да използва опиати, когато е едвам на 14. Въпреки това твърди, че ги е отказала изцяло на 17-годишна възраст.

Продължава на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР