Единият от акционерите на ЦСКА - Христо Стоичков отново поиска

...
Единият от акционерите на ЦСКА - Христо Стоичков отново поиска
Коментари Харесай

Стоичков: Левски да изплати дълга си към моята школа, как получават лиценз от БФС?

Единият от акционерите на ЦСКА - Христо Стоичков още веднъж изиска Левски да изплати дълга, който има към неговата школа, по отношение на компенсацията за Божидар Краев. Той разгласи, че получените пари ще бъдат преведи незабавно в откритата сметка за дарения, оповестяват сътрудниците от " Труд ".

На 16 септември Стоичков внесе тъжба до лицензионната комисия на БФС против " сините " от името на своята школа в Барселона. В нея той претендира за 40 000 евро за нападателя Божидар Краев, който потегли от нея, а след това Левски го продаде на Мидтиланд, само че не внесе наложителния от ФИФА % на първия му клуб.
 ЦСКА им даде доста! Сега на ход са те!
ЦСКА им даде доста! Сега на ход са те!

Легенди и някогашни футболисти на тима

Христо Стоичков още веднъж повдигна въпроса по какъв начин Левски получава лиценз от БФС, откакто толкоз дълго задължението към неговата школа виси. Легендата на " алените " даде обещание, че когато " сините " се изплатят, всички пари ще отидат в дарителската сметка на ЦСКА.

Ето какво написа и в самата тъжба на Стоичков до ЛК на БФС:

" Моля при осъществяване на финансовия мониторинг да упражните пълномощията си и да наложите глоба на Професионален футболен клуб " Левски " АД заради съществуване на финансови отговорности към клуба на футболна академия " Христо Стоичков " в размер на 40 000 евро, представляващи неизплатени обезщетения за образование на футболиста Божидар Краев - пишеше в жалбата. Този футболист е играл в Академията в младежките обединения U12 и U14. През 2014-а преди да е навършил 23 години, той подписа първи професионален трудов контракт с " Левски ", който като клуб от своя страна трябваше да заплати отплата за образование на всички предишни клубове, в това число и на нас, в които дейно е играл Краев. "
 Легендата Христо Стоичков също се включи в акцията за ЦСКА, подари сериозна сума
Легендата Христо Стоичков също се включи в акцията за ЦСКА, подари сериозна сума

Кюстендилеца разгласява платежно разпореждане
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР