Един от секс символите на световното кино Меган Фокс Цялото

...
Един от секс символите на световното кино Меган Фокс Цялото
Коментари Харесай

Меган Фокс с първа стихосбирка, посвети я на „токсичните момчета“

Един от секс знаците на международното кино Меган Фокс  Меган Фокс Цялото й име е Меган Денис Фокс. Родена е на 16-ти Май 1986г. в градчето Оук Ридж, щата Тенеси (САЩ) и е на прага да издаде първата си стихосбирка.

В обществените мрежи Фокс изненада прелестно своите фенове, съобщавайки, че е написала книга. Очаква се стихосбирката ѝ, озаглавена „ Красивите момчета са токсични “, да се появи в книжарниците през ноември. В нея се съдържат 80 стихотворения, които „ разкриват черния комизъм в сбирка от мрачна и подтискаща лирика “.

Тези стихотворения бяха написани в опит да изтръгна заболяването, която задържах в себе си поради това, че мълчах. Целият ми живот мина в това да вардя тайните на мъжете; заболя ме тялото да нося бремето на техните грехове, написа в Инстаграм 37-годишната актриса.

Тя също по този начин се надява да помогне и на други дами, които „ са изгубили себе си “, обичайки даден мъж.

„ Свободата ми живее всред тези страници и се надявам словата ми да вдъхновят и други, с цел да възвърнат щастието си и идентичността си, с цел да озарят с гласа си това, което е заровено, само че не и забравено в мрака “, написа още Меган Фокс  Меган Фокс Цялото й име е Меган Денис Фокс. Родена е на 16-ти Май 1986г. в градчето Оук Ридж, щата Тенеси (САЩ) и.
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР