Един от първите хора, които подчертаха широко разпространеното плагиатство от

...
Един от първите хора, които подчертаха широко разпространеното плагиатство от
Коментари Харесай

Напускащият президент на Харвард Клодин Гей обвинен в „лъжа“ относно „незабавното искане на корекции“ на плагиатствани произведения

Един от първите хора, които подчертаха необятно публикуваното плагиатство от в този момент сваления президент на Харвард Клодин Гей, я упрекна напряко в „ неистина “ като твърди, че е „ неотложно поискала корекции “ на оповестената си работа.

Кристофър Руфо, старши помощник в консервативния мозъчен концерн Manhattan Institute, се причисли към тези, които осъдиха обявата на Гей в сряда в New York Times, в която тя се оплака, че е жертва на расистки „ добре умислен капан “.

„ Клодин Гей лъже в New York Times “, написа Руфо в X сряда в директен отговор, отказвайки да одобри мнението на Гей по отношение на нейния скандал.

„ Тя не е „ неотложно [поискала] корекции “, сподели той, отбелязвайки по какъв начин Гей и Харвард в продължение на месеци осуетяваха първичното следствие на The Post за нейното плагиатство през октомври, което по-късно беше отхвърлено като „ явно погрешно “.

„ Тя отхвърли обвиняванията, накара New York Post да замълчи и по-късно ги поправя единствено под напън “, написа той.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР