Един от основните футболисти на Ботев (Пловдив) - Джеймс Етоо,

...
Един от основните футболисти на Ботев (Пловдив) - Джеймс Етоо,
Коментари Харесай

Камерунец от Ботев Пловдив подписа нов договор за още 12 месеца

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Един от главните футболисти на Ботев (Пловдив) - Джеймс Етоо, удължи орестоя си с още 12 месеца. В сегашния контракт на играча има уговорка, в която при избран брой мачове от актуалната акция контрактът се удължава с още една година.

Джеймс Етоо се причисли към Ботев през есента на 2021 година. Камерунският футболист се трансформира в неизменима част от състава на пловдивчани, записвайки над 40 дуела за " жълто-черните ". Камерунецът несъмнено е най-универсалният състезател на Ботев Пловдив. Етоо може да играе като десен бранител, в средата на терена и даже като атакуващ халф по фланга.

А в това време освен почитателите, само че медиите също полудяха, поради новия стадион " Христо Ботев ". Рекорден брой медии са декларирали предпочитание да отразяват откриването на стадион " Колежа ", оповестиха от клуба. Над 90 публицисти и фотографи от близо 50 електронни и печатни медии са изпратили своите поръчки за семейството на " жълто-черните " срещи Левски, което ще се организира на 29-ти април в Пловдив.

 

Още спортни вести вижте във видеото:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР