Един от най-важните футболисти за мексиканския национален отбор Андрес Гуардадо

...
Един от най-важните футболисти за мексиканския национален отбор Андрес Гуардадо
Коментари Харесай

Капитанът на Мексико пропуска важния мач със САЩ

Един от най-важните футболисти за мексиканския народен тим Андрес Гуардадо ще пропусне международната подготовка на страната си против Съединени американски щати другата седмица. Освен Гуардадо, няма да бъдат разполагаем нападателят Рохелио Фунес Мори и бранителят Хулио Сесар Домингес.

Гуардадо, който е и капитан на Мексико, е получил контузия в бедрото по време на мача на неговия тим Бетис против Атлетико (Мадрид) на 6 март. Той получи отмора в идващите срещи, включително и в Лига Европа, само че травмата не може да бъде  излекувана. 

Селекционерът Тата Мартино извика група от 29 футболисти за този мач, който може да даде отговори на доста въпроси в квалификациите за Мондиал 2022 в зона КОНКАКАФ. Мексико е на трето място във финалната квалификационна група със 21 точки, на 4 от водача Канада и изостава по голова разлика от втория Съединени американски щати. 

Панама е на четвърто място cъс 17. Първите три тима от осемте участника се класират непосредствено на финалите, а четвъртият играе междуконтинентален плейоф.

Мачът сред Мексико и Съединени американски щати ще се играе на 24 март на стадион " Ацтека ". Три дни по-късно мексиканците имат мач с Хондурас, а на 30-и този месец имат домакинство на Салвадор.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР