Един от най-успешните ни футболни треньори - Станимир Стоилов, се

...
Един от най-успешните ни футболни треньори - Станимир Стоилов, се
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Чакам нов договор. Не сме получавали премии цяла година

Един от най-успешните ни футболни треньори - Станимир Стоилов, се прибра за малко в България след предварителното продобиване на четвъртата поредна купа на Казахстан с тима на " Астана ". Той показа, че към момента няма предложение за нов контракт, като посочи, че взаимоотношенията му с управлението на отбора са положителни.

" Тази купа не беше най-трудната. Първата беше най-трудна. Тогава тима занапред се изграждаше и изоставахме доста с точките в шампионата. След това ни вървеше по инерция ", съобщи Мъри при прибирането си в София.

Треньорът не знае дали ще продължи да управлява отбора и през идващия сезон. Той разкри, че футболистите и щаба не са получавали бонуси за представянето си цяла година.

" Нямам предложение за контракт. Ако получа ще го обсъдим. Специално сред мен и управлението няма проблеми. Имаме някои проблеми - футболистите не бяха получили награди, само че те не го повдигаха като въпрос. "

" В Европа " Астана " завоюва много пари - 40 милиона евро в последните години. Треньорският ни щаб се потвърди с изключение на като добър треньорски, само че и като положителни предприемачи. Във всички клубове, в които сме работили, тимовете са били на облага. Така се развиваме по-лесно. Нямаме финансови проблеми, заплатите се изплащат в точния момент, само че нямахме награди. Сега цялостен сезон не бяха платени награди на играчите. Това обаче не значи, че има рецесия ", посочи експертът.

" Агентите, с които работя, споделят, че има много оферти. Крайното решение ще взема след мачовете в Лига Европа тази година. Има предложения от всевъзможни страни, от България няма. Имам мотивация да продължа в " Астана ", която е водена от клубните упоритости ", добави Стоилов.

Какво още сподели Мъри за връзките си с " Левски ", равнището на българския футбол, националния тим и представянето на " Лудогорец " в Лига Европа, вижте във видеото:

-->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР