Един от най-талантливите млади дизайнери - Демна Гвасалия, представи втората

...
Един от най-талантливите млади дизайнери - Демна Гвасалия, представи втората
Коментари Харесай

Никол Кидман, Наоми Кембъл и впечатляващото шоу на Balenciaga

Един от най-талантливите млади дизайнери - Демна Гвасалия, показа втората си сбирка висша мода за и освен, че имаше доста звезди, които седяха на първия ред, само че и такива, които бяха част от шоуто. Със сигурност огромната изненада беше актрисата Никол Кидман, само че с изключение на нея по подиума във впечатляващи тоалети минаха още Ким Кардашиян, Дуа Липа, Кристин Куин от Selling Sunset, Бела Хадид и Наоми Кембъл. Една еклектична, малко непредвидена, само че необикновено блестяща компания, тъкмо в стила на Balenciaga.
               

Демна не за първи път работи със звезди и за ревютата си, и за акциите си, като помним от предходните сезони запаметяващото се наличие на френската легенда, която се доверява на марката даже и за изявите си на аления килим, Джъстин Бийбър и доста други.

Колкото до самата сбирка, измежду моделите имаше някои извънредно мощни визии, до момента в който други като че ли към този момент сме виждали. Но силата на Демна Гвасалия е, че постоянно съумява да откри метод да не прави като другите. Независимо дали става дума за материя, метод на мислене за облеклото или на носенето му, той съумява да засенчи всички.

Вижте и цялото шоу:
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР