Един от най-талантливите футболисти в Аржентина, тийнейджърът Лаутаро Ронки (18

...
Един от най-талантливите футболисти в Аржентина, тийнейджърът Лаутаро Ронки (18
Коментари Харесай

Един от големите аржентински футболни таланти е в критично състояние след стрелба в Росарио

Един от най-талантливите футболисти в Аржентина, младежът Лаутаро Ронки (18 г.), се бори за живота си, откакто беше прострелян от незнайни въоръжени мъже в кафене в Росарио.

Ронки, който е футболист на локалния " Расинг ", бил в кафене с приятеля си Ерик Диас, когато въоръжени мъже нахлули и почнали да стрелят, като един от патроните уцелил аржентинския гений в главата, а шест - в тялото, до момента в който Диас е погубен с патрон в лицето.

Младият футболист, който е единствено на 18 години, незабавно е приет в болница и е в сериозно положение, обвързван е с респиратор, като към този момент е претърпял интервенция на главата си в клиниката " Клементе Алварес " в Росарио.

Младият нападател означи 12 гола за Б-отбора на " Расинг " този сезон и се чака скоро да пробие в първия тим на Фернандо Гаго, като няколко европейски клуба към този момент го наблюдават.

Един от нападателите е задържан, тъй че полицията занапред ще проверява претекстовете за офанзивата против кафенето, а заместник-директорът на клиниката в Росарио разгласи, че футболистът има „ увреждания на централната нервна система и в случай че успее да завоюва борбата за живота си, въпросът е какви последици ще има това върху тялото му. "
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР