Флакони с райски газ са намерили криминалисти в останките на

...
Флакони с райски газ са намерили криминалисти в останките на
Коментари Харесай

Ужасяващата катастрофа в Пловдив: Криминалисти открили флакони с райски газ в джипа

Флакони с божествен газ са намерили криминалисти в останките на джипа, с който 21-годишният Кристиан Екмекчиян катастрофира в Пловдив преди две денонощия. Това оповестиха източници, близки до следствието, съобщи " Труд ".

От полицията към момента не оповестяват детайлности за резултатите от експертизата, която ще покаже има ли съществуване на неразрешени вещества в кръвта на починалия студент. Експерти от Пътна сигурност обаче допускат, че тестванията ще отчетат дрога или алкохол, защото лидерът не се е тормозил нито от насърчаване на страховити скорости в градски условия, нито от дъжда във въпросната нощ, а е траял решително да натиска газта.

Младият мъж почина на място, откакто профуча с близо 200 км./ч на мокра настилка и се удари челно в засадените към шосето вековни дървета. Живота си загуби и студентката Теодора Николова, която се е возила до него начело.

Ударът в едно от дърветата на централна улица е бил толкоз мощен, че мощното возило безусловно се е разполовило. Спящи в региона пловдивчани бяха събудени от мощен екот малко след 03:30 неделя против понеделник, а живущи в околията помислили, че става земетресение.

Другите двама пасажери към момента се борят за живота си в болница.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР