Дали обаче Кристиян е употребил някакви упойващи вещества преди да

...
Дали обаче Кристиян е употребил някакви упойващи вещества преди да
Коментари Харесай

Няма алкохол в кръвта на шофьора на разцепения джип в Пловдив, чака се резултатът за дрога

Дали обаче Кристиян е използвал някакви упойващи субстанции преди да седне зад кормилото във съдбовната нощ на 13 май, към момента не е ясно, защото не са подготвени резултатите от взетите проби. По данни на Българска национална телевизия обаче в багажника на джипа " Рейндж ровър " пристигналите на място служители на реда са разкрили огромно количество флакони с божествен газ.

Няма и публична информация за скоростта, с която е " летяло " транспортното средство по главния пловдивски бул. преди да се вреже в огромните чинари преди кръстовището с бул. " Шести септември ". Ровърът обаче е сниман от камерите на общинско дружество, като съгласно записа Кристиян Екмекчиян е карал с минимум 150 километра в час. От държавното обвиняване прецизираха, че е назначена химическа експертиза по тази причина имало ли е съществуване на наркотични субстанции, както и автотехническа експертиза-за определяне на аргументите за произшествието и скоростта на придвижване на автомобила. Заключенията на същите още не са направени.

При катастрофата бяха ранени още двама души - 22-годишните Иван и Николета, които бяха превозени за лекуване в УМБАЛ " Свети Георги " в Пловдив. Там е и пожарникарят, върху който падна дърво при избавителните действия. 

А през днешния ден на гробищния парк на Рогошко шосе десетки близки и родственици изпратиха в последния й земен път 20-годишната Теодора. Погребението на 21-годишния Кристиян е планувано за на следващия ден, 16 май, на Централните гробика в Пловдив.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР