Един от най-светлите и големи християнски празници - Великден, наближава

...
Един от най-светлите и големи християнски празници - Великден, наближава
Коментари Харесай

Известна поп-певица ви очаква за Великден, ето къде!

 Един от най-светлите и огромни християнски празници - Великден, наближава с всеки минал ден, което въпреки това кара множеството от нас да стартират с проектите за поредицата от почивни дни през месец април.

Тази година, Възкресение Христово честваме на 19 април, а почивните дни ще са 4 – от 17 април до 20 април.

Посрещнете Великден дружно със своето семейство и се насладете на атрактивна музикална стратегия, релаксиращи СПА преживявания и богата софра!

Парк и СПА хотел Марково, който се намира единствено на 2 км от Пловдив, а в това време открива удивителна панорамна панорама към града, предлага страхотни оферти за искащите да разхлабен по време на идните Великденски празници.

ПОБЪРЗАЙТЕ и се възползвайте от ПРОМО пакетите за 3 и 4 нощувки и грабнете ОТСТЪПКА за ранни резервации от -10% от цената до 15.03.2020 година.

" Най-добрият четиризвезден градски СПА хотел " за 2018 и 2019 година на България - Парк и СПА Хотел Марково e приготвил поредност от изненади за своите посетители и за тези, които желаят да разнообразят великденската си отмора и да се почувстват повече от специфични.

Гост-изпълнител на комплекса на 19 април ще бъде известната родна поп певица Нели Петкова. Тя е измежду най-търсените звезди за тържества и празници в цяла България. Певицата ще извърши известни национални песни и хора, както и свои шлагери, измежду които " Един въпрос ", " Само мен ", " Ето това " и други

От Парк и СПА Хотел Марково готвят и богата празнична стратегия за 17 и 18 април, когато всички посетители ще имат опцията да се насладят на музикални осъществявания онлайн от певицата Анастасия Баткова в съпровод на акустичен роял, както и танцово шоу от групировка Елика.

Различните игри с публиката и лотария с награди няма да оставят гостите безучастни!

ПРОМО пакетът за Великден, за 3 и 4 нощувки, включва вкусни закуски и богати вечери на блок маса. Менюто на закуските е формирано от артикули само на потвърдили се във времето марки. По време на вечерите на блок масата, гостите ще имат опцията да се насладят на разновидност от топли ястия, салати за всеки усет, подбрана селекция апетитни качествени сирена и салами и огромно многообразие от вкусни десерти.  Ползването на съвременен СПА център без аналог в район Пловдив с два вътрешни басейна, (32°C и 36°C), парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, релакс зона, студена стая и фитнес също е включено в ПРОМО пакета.

В цената е включено и гратис прилагане на детски ъгъл, където усмихнати аниматори са подготвили празнична стратегия и за най-малките посетители на комплекса, в това число и целодневна кино стратегия с обичаните анимационни филми на децата. Вълшебства, усмивки и занимателни игри чакат децата на 18.04., когато специфичен посетител в Парк и СПА Хотел Марково ще бъде MAGIC MARIO!  Той ще показа необикновено магическо шоу за децата и ще трансформира ваканцията им в неповторимо прекарване, което ще помнят дълго време!

Гергьовден е надалеч само че от Парк и СПА Хотел Марково са подготвили специфични неустоими ПРОМО пакети. Запазете вашите места за майските ни пакети до 15 март и ще получите атрактивна  ОТСТЪПКА от -15% от цената, а при резервации до 10 април -10%!

Всички условия на изкушаващите предложения на комплекса за Великден и Гергьовден може да видите ТУК.

За повече информация и резервации: +359 884 66 66 96 и +359 894 52 97 77  Рекламна обява РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар Трябва да се регистрирате, с цел да коментирате тази публикация. Ако към този момент имате регистрация влезте с вашите e-mail и ключова дума.

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР