Един от най-сплотяващите семейни празници наближава, ето защо трябва да

...
Един от най-сплотяващите семейни празници наближава, ето защо трябва да
Коментари Харесай

5 неща, които да направите преди Великден

Един от най-сплотяващите фамилни празници наближава, ето за какво би трябвало да се подготвим уместно за него. Разбира се, обичайните цветни великденски яйца са наложителни. Какво ще кажете обаче за цветни, красиви и вкусни изненади за най-близките ви хора?

Настъпването на пролетта е като алегорично начало на нова година – природата се разсънва от зимния си захлас, а ние започваме да се усещаме по-енергични, стимулирани и подготвени за завършения. Цветното въодушевление като че ли ни превзема, а животът става по-пъстър.

В благозвучие с тази свежа сила е пролетният базар на изкуствата и занаятите – „ Градски шумотевини “, който провежда взаимно с „ Базар на изкуствата “. Първото издание на базара се състоя предишния уикенд, а второто издание е идния уикенд (16.04 и 17.04.) от 11:00 до 20:00 часа. То ще изненада посетителите с нови разнородни участници. Базарът е съвършеното място, където освен може да се заредите с пролетно въодушевление, само че и да изберете неповторими дарове за себе си и своите близки по случай Великден (разбира се, подаръците без съответен мотив също са прелестно нещо!).

Какво тъкмо може да откриете в базара „ Градски шумотевини “?
Арт базарът показва разнородни креативен марки, чиито артикули са чудо сами по себе си. Ще можете да се насладите на неповторими ръчно направени бижута и аксесоари, картички, облекла, чанти, обувки, вкусна храна. Организаторите са подготвили и работилници за деца, където малчуганите ще могат да се забавляват и да учат нови неща. Има и още изненади, само че тях ще видите на място!

Възможности да обновите дрешника си
Преходът сред зима и пролет е идеалното време за почистване освен на дома, само че и на дрешника. Дрехите, чантите и обувките са едни от огромните недостатъци на дамите, ето за какво пролетният арт базар дава опция да зарадвате себе си с някоя нова облага.

Марката предлага авторски дрехи и аксесоари, с които ще наблегнете своята характерност. Продуктите са направени в дребни серии, с ярки цветове и флорални претекстове, което ги прави още по-подходящи за топлите дни от годината.

Какво е един тоалет без чанта? е марка за чанти с впечатляващ дизайн. Ръчно направени раници и чанти с авторски десени – на нас ни звучи като нещо, което несъмнено бихме желали да имаме!

 Възможности да обновите дрешника си

Брандът е още нещо, което заслужава вашето внимание. Кецове като същинско произведение на изкуството, съчетаващи арт и мода в едно. Със сигурност няма да останете незабелязани, в случай че се разноските с рисуваните кецове на Pamballa. Някои модели може да съчетаете с раница или чанта в същия десен.

Ако пък желаете да се сдобиете с нещо по-практично като халати и пончо с персонализирани размери, е точната марка за вас. Продуктите са с високо качество на материите и забавни дизайни. Все отново би трябвало да се усещаме добре във всеки един миг – даже и излизайки от банята!

Бижутата - приятелите на дамите
Ръчно направените бижута, въпреки и не с диаманти, са нещо, на което надали някоя дама може да устои. Когато едно украшение е направено с доста обич и има хубав дизайн, то единствено акцентира естествената женственост.

Аксесоарите са значима част, допълваща цялостния стайлинг на дамата. От знаят това доста добре. Ето за какво основават хубости като тиари, диадеми, шноли и шапки. Във всяка огромна жена се крие едно малко момиче, което заслужава да се почувства красиво.

 Бижутата - приятелите на дамите

Уникалните бижута на също заслужават вашето внимание. Обици, с които ще се чувствате като част от картина, огърлици с забавен дизайн – разнообразни оферти, всяко от които носи своя личен почерк.

Ако обичате цветните камъни и мъниста, са вашата марка ръчно направени аксесоари. Всяко едно украшение е необикновено и впечатляващ акцент за пролетно въодушевление.

Поздравете обичаните си хора за Великден
Обикновено сме привикнали да поздравяваме околните си с персонално благопожелание за рождените им дни. Защо обаче не употребявате Великден да зарадвате своите обичани хора със специфична картичка или дребен подарък?

е български бранд, който предлага неповторими картички, книгоразделители, албуми, бележници и други артикули от дърво. Всички те са с високо качество и могат да бъдат персонализирани за още по-голям резултат.

 Поздравете обичаните си хора за Великден

От също имат какво да предложат, с което да зарадвате някой собствен непосредствен човек. Техните картички са като произведение на изкуството, а моделите им разнородни – за всеки усет. Ако пък към този момент имате подарък, само че ви би трябвало красива подаръчна кутия, още веднъж сте на вярното място.

В случай, че желаете да зарадвате някое дете с дървена играчка или просто търсите дарове, има какво да ви предложи. Техните артикули могат да бъдат персонализирани, тъй че да покажете специфичното си отношение.

Вкусен Великден
 Cardinal Bites Храната за Великден е повече от ясна. Какво ще кажете обаче да добавите здравословна изненада към великденското меню?

са първите протеинови бонбони без добавена захар в България. Ако държите на качествената храна и желаете да поддържате оптимална форма, апетитния и трогателен усет на Cardinal Bites са за вас.

 арт базара „ Градски шумотевини “

Както сами се убедихте, визитата на е повече от наложителен. Не забравяйте да освободите един от двата дни този уикенд – 16.04. или 17.04. и да посетите Mall of Sofia, с цел да се запознаете с работата на разнообразни български създатели. Празничното въодушевление е обезпечено, както и насладата да се сдобиете с някой в действителност неповторим арт артикул.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР