Един от най-прогресиращите футболисти на Левски този сезон - Андриан

...
Един от най-прогресиращите футболисти на Левски този сезон - Андриан
Коментари Харесай

Титуляр на "Левски" бе опериран в Германия

Един от най-прогресиращите футболисти на " Левски " този сезон - Андриан Краев, претърпя интервенция в Германия, заяви " Спортал ". Така той отпада за последния мач на отбора за годината - гостуването против " Берое " в неделя от XIX кръг на шампионата.

Операцията е била в региона на аддукторите и цели да в профил продължителен проблем, който Краев имаше от ноември м.г. насам. Заради тази контузия той не игра чак до април. След това 22-годишният халф се включи в тренировките и навлече в доста добра форма, изключително след идването на Станимир Стоилов като треньор, който го употребява като отбранителен халф. Краев даже стана един от твърдите титуляри в състава и от началото на сезона има 19 мача и 1 гол във всички шампионати, като в 13 от дуелите бе в стартовия състав.

Заради положителното си показване Андриан Краев даже получи предложение за нов контракт с " Левски " и в края на октомври преподписа до лятото на 2024 година

Очаква се играчът да се възвръща малко повече от месец и да се включи през втората половина на януари към зимната подготовка на " Левски ".

Краев няма да е единственият, който ще пропусне мача против " Берое ". Георги Миланов също е контузен и се чака завръщането му към тренировки да бъде също след повече от месец. Борислав Цонев пък е осъден поради насъбрани картони.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР