Един от най-популярните турски актьори, любим изпълнител от телевизионните сериали

...
Един от най-популярните турски актьори, любим изпълнител от телевизионните сериали
Коментари Харесай

Турският актьор Къванч Татлъту стана баща


Един от най-популярните турски артисти, обичан реализатор от телевизионните сериали на милиони фенове от разнообразни континенти, Къванч Татлъту и брачната половинка му Башак Дизер станаха родители на момченце. Щастливите родители са дали името Курт Ефе на първата си рожба. Раждането е станало на 15 април в 8.45 минути в частна клиника в Истанбул.

Къванч Татлъту е участвал на раждането. Той е бил извънредно разчувствуван и се е просълзил от благополучие след раждането на бебето, оповестиха локалните медии, като означават, че момченцето наподобява доста на бащата. Раждането е минало сполучливо и майката и бебето са добре, допълват турските медии, оповестява Българска телеграфна агенция.

Къванч и Башак подписаха брак през 2016 година в Париж.

„ Решихме да кръстим сина си с това име, тъй като се загатва в турски епоси. Курт (на турски вълк-б.а.) значи мощен темперамент, който учи, направлява, моногамен е и основава семейство. Ефе също има смисъла на смелчага, храбрец ", изясни Къванч.

Името на бебето се асоциира с паметния сериал “Курт Сеит и Шура ”, където Къванч пресъздаде облика на офицер турчин от полуостров Крим. Твърди се, че връзката на Къванч и Башак е почнала точно от този сериал, където Башак е била дизайнер на костюмите.

Къванч Татлътуг нашумя преди 15 години, изначало с ролята си в паметния сериал " Перла ", който стана доста известен в България. Актьорът се трансформира в обичана звезда на милиони почитатели на единствено в Турция, само че и в балканските страни, в арабския свят с функциите в редица сериали, като " Забраненият плод ", " Езел " и доста други.

Съпругата на Къванч - Башар също е добре позната в света на малкия екран. Тя е дизайнерка, която измисля костюмите на изпълнителите в сериалите, а също показва стилните трендове на екраните.

Малко преди раждането на бебето, Башак се снима бременна пред камера във фотографска серия с разнообразни облекла. А под фотографията, която помести в Инстаграм, Башак Дизер написа обръщение към бъдещата си рожба: ”Докато те чакаме “. Твърди се, че Башак Дизер има над 830 000 почитатели в Инстаграм.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР