Един от най-популярните родни писатели - Калин Терзийски, признава, че

...
Един от най-популярните родни писатели - Калин Терзийски, признава, че
Коментари Харесай

Калин Терзийски за Диана Димитрова: Бях влюбен като куче в нея

Един от най-популярните родни писатели - Калин Терзийски, признава, че преди 10 години актрисата Диана Димитрова нарисувала неговия портрет... с кръв. Той с учудване открил, че ръждиво-кафяво-червената багра върху листа с неговия облик, който тя му връчила в плик, е в действителност кръв!

Терзийски е посветил цялостен разказ на романа си с красивата актриса, написа " България през днешния ден ". В " Любовта на 45-годишния мъж ", чието деяние се развива през 2012-а, той разказва пристрастеността си към напълно младата тогава студентка от НАТФИЗ.



По думите на писателя, двамата се срещат на премиерата на негова пиеса, само че преди този момент тя му изпраща покана за другарство във фейсбук.

" Бях влюбен като куче в нея ", споделя за " България през днешния ден " известният белетрист. Но прецизира, че " Диана има жесток темперамент ", което ни минимум не оправдава насилието над нея.

" Тя е подложена и на душевен тормоз след изповедта си ", споделя още Калин Терзийски.

" В хотел в Габрово стигнахме до кулминационната точка на нашите връзки. Въпреки че бях доста влюбен, постъпих по мъжки рационално, ангажирах стая и уредих всичко останало. Но любовта ни не продължи дълго. До финала се срещахме по заведения, с замяна на обятия и целувки, беше трудно ", спомня си Терзийски. Въпреки това, той е запазил топлите си усеща към съдбовната актриса, която нейната колежка Елен Колева очевидно не е съумяла да замести в сърцето му.

За " България през днешния ден " той разкрива още, че по време на късата им връзка Диана Димитрова евентуално е имала близки другарства и с други мъже.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР