Един от най-известните пророци в световната история, Нострадамус, и до

...
Един от най-известните пророци в световната история, Нострадамус, и до
Коментари Харесай

Нострадамус предрече 8 СМРАЗЯВАЩИ бедствия през 2022: Ядрен взрив и три дни пълна тъмнина!

Един от най-известните пророци в международната история, Нострадамус, и до през днешния ден вълнува съзнанието на мистици, астролози и хора с афинитет към мистериите. Всъщност Мишел дьо Нострадам, както е същинското му име, е роден в Сен Реми дьо Прованс, Южна Франция, на 14 декември 1503 г. и е прочут френски доктор, кабалист и фармацевт, но световна известност получава най-много с книгата си “Les Prophéties ”, чието първо издание е оповестено през 1555 година

Пророчествата на Нострадамус са планували доста значими международни събития. Гадателят твърди, че корените на предсказанията, които разгласява, се основават на сериозна астрология, която той изяснява, че е астрологията на преценката или оценка на цената на събитието.

Той учи астрология дружно с разнообразни окултни науки и ги комбинира, с цел да направи своите прогнози.

Пророчествата на Нострадамус са изразени в стихове, наречени катрени. Много от неговите прогнози като идването на власт на Адолф Хитлер и Втората международна война се оказват правилни.

Нострадамус е написал 6338 пророчества, доста от които към този момент са се сбъднали. Предсказанията му обгръщат интервал, стигащ до 3797 година. Тайната на неговите предсказания обаче не е известна. Катрените на Нострадамус не престават да очароват света, макар че са написани преди съвсем пет века.

Ето и какви са пророчествата на Нострадамус за 2022-ра:

Щатският $ ще се срине

Според прогнозите на Нострадамус през 2022 година инфлацията ще излезе отвън надзор и щатският $ ще се срине, а златото, среброто и биткойните ще се смятат за активи, в които си коства да инвестирате повече пари.

Опит за нападение над Путин

Руският президент Владимир Путин е претърпял най-малко пет опита за ликвидиране. Според пророческите стихове на Нострадамус през 2022 година той ще почине в бурна нощ, когато ще плава по море и ще бъде ударен от гръмотевица.

Огромен вихър във Франция

Огромен вихър ще аргументи пожари, суши и наводнения във Франция и в доста елементи на света. Ще настъпи апетит в международен мащаб.

Изкуственият разсъдък ще нападна човешката раса

Вашият личен компютър ще може да симулира мозъчната мощ на малко село. Компютрите с човешки интерфейс с изкуствен интелект ще се разсънят и ще възприемат своите основатели и консуматори за интелектуално по-ниски същества. Роботите ще унищожат човечеството.

Експлозия в Средиземно море на изток от остров Менорка

Близо до остров Менорка в Средиземноморието небето ще избухне в огромна детонация, която ще се популяризира в атмосферата, по време на тестване с нуклеарна бойна глава или ракета.

Астероиден дъжд ще унищожи Земята (метеорният поток Геминиди е на 14 декември 2022 г.)

Стихът на Нострадамус гласи, че астероиден дъжд ще сполети планетата. Ако задоволително огромна канара попадне в океана, това може да аргументи великански приливни талази, които ще обхванат сушата и ще причинят огромни опустошения. Земетресение също би предизвикало цунами и неизброими вреди могат да бъдат породени от възходящите морски води.

Ще избухне опустошителна нуклеарна бомба

Ядрена бомба ще избухне и ще провокира климатични промени, както и промени в позицията на Земята.

Три дни на мрачевина

2022 година ще донесе опустошение, последвано от мир. Тъмнина от 72 часа ще предшества мира

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР